Το ΚΚΕ λέει όχι στις απολύσεις

Η Αλέκα Παπαρήγα σε συνάντηση που είχε με το Συνδικάτο Εργαζομένων στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, εξέφρασε τη διαφωνία στην ουσιαστική διάλυση του, που προωθούν οι κυβερνήσεις.Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

“Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος συναντήθηκαν σήμερα Δευτέρα 30 Ιουλίου με αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Εργαζομένων στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Αλέκα Παπαρήγα εξέφρασε τη διαφωνία του ΚΚΕ στην ουσιαστική διάλυση του ΙΓΜΕ που προωθούν οι κυβερνήσεις στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιάρθρωσης του αστικού κράτους. Η διάλυση του ΙΓΜΕ διευκολύνει τη δράση του μεγάλου κεφαλαίου για την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και του ορυκτού πλούτου της χώρας μας.

    Η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε επίσης ότι το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων και ζητάει την άμεση κατάργηση της ΚΥΑ 25200/8.11.2011, την ανάκληση των 130 εφεδρειών – απολύσεων και την οικονομική ενίσχυση του ΙΓΜΕ από τον τακτικό προϋπολογισμό για την κάλυψη των μισθολογικών και λειτουργικών αναγκών του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ