Όταν το facebook χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο αποτύπωσης των τάσεων του εκλογικού σώματος, μπορεί να δώσει κάποια πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Επισκεφθήκαμε σήμερα τις προσωπικές σελίδες των αρχηγών των τριών πρώτων κομμάτων και ελέγξαμε την δημοτικότητά τους όπως αυτές διαμορφώνονται μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Η σελίδα του Αντώνη Σαμαρά μπορεί να έχει τους περισσότερους φίλους καθώς 17.536 χρήστες του δικτύου έχουν κάνει like στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, το διάγραμμα όμως της δημοτικότητάς του δείχνει μία κατακόρυφη πτώση μετά τις 6 Μαίου.
Στον αντίποδα ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να υπολείπεται του Αντώνη Σαμαρά καθώς έχει 17.100 like, η γραμμή όμως της δημοτικότητας κυριολεκτικά εκτοξεύεται προς τα πάνω μετά την ημέρα των εκλογών και συνεχίζει σταθερά να ανεβαίνει.
Μία ευθεία γραμμή χαρακτηρίζει τέλος την ιντερνετική δημοτικότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος αν και έχει μόνο 5.327 φίλους στο facebook, παραμένει σταθερός στις προτιμήσεις των χρηστών του δικτύου.
πηγή:e-volos.gr
Το facebook των αρχηγών
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
2 ώρες πριν
ΗΠΑ: Αυξάνουν την πίεση στην Βενεζουέλα – Το νέο ρεσάλτο σε τάνκερ και ο στόχος του Τραμπ
18 λεπτά πριν
Πέθανε ο Rosa von Praunheim – Πρωτοπόρος του queer κινηματογράφου και της γκέι απελευθέρωσης
45 λεπτά πριν
Περιστέρι: Έφοδος της Αστυνομίας σε νυχτερινό κέντρο που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους – Μία σύλληψη
ENIKOS NETWORK
Οι γυναίκες έχουν βρει μια νέα απόλαυση στην κρεβατοκάμαρα που οι περισσότεροι άνδρες αγνοούν