Την αποπομπή στελέχους της ΝΔ ζητά από τον Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Την αποπομπή του απόστρατου αξιωματικού της Αστυνομίας, Αθανάσιου Κοσμόπουλου που είναι στέλεχος και της ΝΔ και σε ανάρτησή του στα social media καλεί τους πολίτες εμμέσως πλην σαφώς να αγοράσουν και χρησιμοποιήσουν όπλο σε περίπτωση διάρρηξης στο σπίτι τους, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοσμόπουλος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Η αστυνομία χρειάζεται πάνω από δέκα λεπτά να έρθει δίπλα σου και δεν μπορεί να είναι πλάι στον καθένα μας. Το πιστόλι σου απαιτεί 10 δευτερόλεπτα για να δώσει λύση… και πολλά λέω».

Επί του θέματος, λοιπόν, τοποθετήθηκε άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ με την Κουμουνδούρου να ζητά την αποπομπή του.

Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα σημειώνει: «Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει επενδύσει πολλά στο “μητρώο στελεχών”, προκειμένου να ανανεώσει το κόμμα του, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένως. Προς τούτο, είχε μάλιστα δώσει στη δημοσιότητα τον Μάρτιο του 2017 τα πρώτα 15 στελέχη που είχε εγκρίνει για το συγκεκριμένο μητρώο, με σκοπό να προωθήσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ανάμεσα σε αυτά, βρίσκεται και ο απόστρατος αξιωματικός, Αθανάσιος Κοσμόπουλος, ο οποίος προ ολίγων ημερών έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Αστυνομίας και να καλεί τους πολίτες να αγοράσουν όπλα για να προστατευτούν!

Έψαξε πολύ ο Κυρ. Μητσοτάκης για να βρει τέτοια στελέχη; Αυτές άραγε είναι οι συμβουλές που δίνει ο κ. Κοσμόπουλος στον κ. Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του εγκλήματος; Σε κάθε περίπτωση, απαιτούμε από τον επικεφαλής της ΝΔ να αποπέμψει άμεσα τον κ. Κοσμόπουλο από το κόμμα του. Οι απόψεις που προτρέπουν στην αυτοδικία καταλύουν κάθε έννοια κράτους δικαίου και υπονομεύουν σοβαρότατα τη δημοκρατία».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.