Την απόδοση ποινικών ευθυνών σε όσους “διέλυσαν τα ταμεία” ζήτησε ο Καμμένος – ΒΙΝΤΕΟ

Την απόδοση ποινικών ευθυνών σε «εκείνους που διέλυσαν τα ασφαλιστικά Ταμεία» ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες των προηγούμενων κυβερνήσεων που ήταν επιφανειακές και άκαρπες αλλά παράλληλα ζητάμε την απόδοση ποινικών ευθυνών σε εκείνους οι οποίοι διέλυσαν τα ασφαλιστικά Ταμεία. Δεν μπορεί να μείνουν ατιμώρητοι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

«Η πραγματική κατάσταση του ασφαλιστικού είναι αυτή που βρίσκεται εδώ και χρόνια. Μήπως πρέπει να δούμε τι ποιες ήταν οι αιτίες και τι προτείνουμε για το αύριο;» τόνισε και συμπλήρωσε ότι το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα «είναι το μόνο στην Ευρώπη το οποίο στήθηκε χωρίς αναλογιστική  μελέτη».

«Η άμεση παρέμβαση στο ασφαλιστικό είναι επιτακτική ανάγκη. Πρέπει να προστατεύσουμε τις πολύτεκνες οικογένειες. Να τους δώσουμε κίνητρα, σε εκείνες τις οικογένειες που μέσα στην κρίση γεννούν παιδιά» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στους αγρότες σημείωσε ότι «δεν μπορεί να αφήσουμε τους μη επαγγελματίες αγρότες, τους γυναικολόγους βαμβακοπαραγωγούς, τους κατόχους καταστημάτων και παραγωγούς ροδάκινων, τους εισοδηματίες και παράλληλα αγρότες, να έχουν τα προνόμια των αγροτών στερώντας από τους πραγματικούς αγρότες αυτά που δικαιούνται».

Τέλος κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς να καθίσουν στο τραπέζι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «να  κάτσουμε κάτω να κλειστούμε μέσα, να καταθέσουμε τις προτάσεις μας με πραγματική διάθεση να βρούμε μία κοινή συνισταμένη».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η αναφορά του Μητσοτάκη στον Γιαννίτση και η αντίδραση του Καμμένου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ