Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με Φιντάν για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Γεραπετρίτης Φιντάν

Φωτογραφία: Intime

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή βρέθηκαν στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Τούρκο ομόλογό του, Χακάν Φιντάν.
  • Η τηλεφωνική επικοινωνία εντάσσεται στο πλαίσιο της διπλωματικής κινητικότητας για την εκρηκτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
  • Οι δύο υπουργοί επιβεβαίωσαν την ανάγκη για ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας σε μια περίοδο έντονης περιφερειακής αστάθειας.

Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή βρέθηκαν στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Τούρκο ομόλογό του, Χακάν Φιντάν.

Ανάγκη για ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας

Πιο αναλυτικά, η τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών με τον Τούρκο ομόλογό του εντάσσεται στο πλαίσιο της διπλωματικής κινητικότητας για την εκρηκτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Οι δύο υπουργοί ανέλυσαν τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη για ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας σε μια περίοδο έντονης περιφερειακής αστάθειας.