Τι ζήτησε ο Κοτζιάς από τον Μολυβιάτη – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε τι είπε ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς στον απερχόμενο, Πέτρο Μολυβιάτη κατά την παράδοση-παραλαβή του Υπουργείου Εξωτερικών.

Π. ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ: Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον κ. Υπουργό για την επιτυχία του και τον επαναδιορισμό του στη θέση του Υπουργού των Εξωτερικών, και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα, για εκείνον παλιά, δύσκολα καθήκοντά του. Σας συγχαίρω. Εύχομαι καλή επιτυχία.

Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: Ευχαριστώ πολύ κύριε Υπουργέ. Ευχαρίστησα τον κύριο Υπουργό για το έργο που επιτέλεσε στο σύντομο χρονικό διάστημα της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης και τον παρακάλεσα, όποτε έχω ζητήματα που χρειάζονται τη δική του σοφία, να μπορώ να προσβλέπω στη σκέψη του και στην καλή του διάθεση. Τον ευχαριστώ για τη συγκατάθεσή του.

Π. ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ: Ευχαριστώ πολύ. Αν μου επιτρέπετε μόνο να προσθέσω δυο λόγια για τους αγαπητούς μου συναδέλφους στο Υπουργείο Εξωτερικών. Νομίζω έχω αποκτήσει ύστερα από 60 χρόνια το δικαίωμα και την τιμή να με θεωρώ συνάδελφό τους. Τους έχω αποχαιρετήσει αρκετές φορές για τελευταία φορά, αυτή νομίζω ότι είναι, πράγματι, η τελευταία φορά. Θέλω να τους συγχαρώ για τον επαγγελματισμό τους, για την αποτελεσματικότητα τους. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος έχει στελέχη τα οποία θα περιποιούσαν τιμή σε οποιαδήποτε Διπλωματική Υπηρεσία οποιασδήποτε χώρας. Και το προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών, σε όποιο κλάδο και αν ανήκει, εκτελεί τα καθήκοντά του με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση, ανεξάρτητα από τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες πολλές φορές βρίσκεται. Τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση – Όλα τα ονόματα (BINTEO)

Από το Twitter στην… κυβέρνηση – ΦΩΤΟ

Πελεγρίνης: Δεν είχα ιδέα… έβλεπα τον Ολυμπιακό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ