Τι θα πει ο Τσίπρας στο CNN

Τι θα πει ο Τσίπρας στο CNN

«Το πρόγραμμα δε βγαίνει χωρίς κούρεμα» είναι το συμπέρασμα του Αλέξη Τσίπρα, όπως πιθανότατα θα το αναπτύξει και στη συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα το πρωί στο CNN.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ η εκκίνηση της συζήτησης για ένα νέο Πρόγραμμα για την ελληνική οικονομία πρέπει να ξεκινήσει από το κούρεμα του χρέους. Παράλληλα, θα εξαπολύσει επίθεση στη Γερμανίδα Καγκελάριο, αλλά και στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας την για «πλήρη πρόσδεση στο άρμα της Μέρκελ».

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr, έχει ζητήσει εισηγήσεις από τους «σκιώδεις υπουργούς» του κόμματός του για τις προτεραιότητες που θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να θέσει σε κάθε δράση της κυβερνητικής πολιτικής.

Τα σημειώματα θα φτάσουν στην Κουμουνδούρου εντός της εβδομάδας, ώστε να γίνει ένας γενικότερος προγραμματισμός. Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, από το πρωί σήμερα, έχει σύσκεψη με στενούς του συνεργάτες ώστε να καθορίσει τις κινήσεις της εβδομάδας, ενώ χθες έγινε η αποτίμηση της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ