Τι είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για τον Αλέξη Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”. Ερωτηθείς από τον Νίκο Χατζηνικολάου για το αν ο Αλέξης Τσίπρας ζητούσε ενημέρωση για την υπόθεση της Novartis και για το πώς την σχολίαζε, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε ότι “ο Αλέξης Τσίπρας είναι εξίσου θεσμικός με τον Κώστα Καραμανλή, όπως είχα πει. Ποτέ δεν με ρώτησε, ποτέ δεν μου ζήτησε να επέμβω σε υπόθεση. Όλα τα άλλα είναι φτιαγμένα”.

Αναφορικά με το αν ρωτούσε ο κ. Τσίπρας γιατί καθυστερεί η υπόθεση, τόνισε: “Με ρωτούσε από την πείρα μου πιθανούς χρόνους. Και του λέω μια έρευνα της Δικαιοσύνης γενικά κανείς δεν ξέρει πόσο μπορεί να τραβήξει. Είναι γεγονός ότι οι ρυθμοί της δικαιοσύνης στην Ελλάδα, φαντάζομαι και σε ξένα κράτη, δεν είναι και οι γρηγορότεροι”.

Σε ερώτηση για το εάν αυτό τον άγχωσε με αποτέλεσμα να υπάρξει κάποια πίεση προς την κ. Ράικου, είπε:

“Η κ. Ράικου έναν μήνα είχε την υπόθεση. Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η υπόθεση. Αυτή η υπόθεση δεν ξεκίνησε από μένα. Μάζεψε τα δημοσιεύματα ο κ. Κοντονής και τα έστειλε στην κ. Δημητρίου, τα δημοσιεύματα ξένων και ελληνικών εφημερίδων. Τι να με αγχώσει ο κ. Τσίπρας;” κατέληξε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ