Τι είπε ο Μπουτάρης σχετικά με την μετακόμιση του συμπαραστάτη του δημότη από το δημαρχιακό μέγαρο

Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί “εξορίας” του συμπαραστάτη του δημότη υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα σχετικά με την μετακόμιση του εκπροσώπου του θεσμού από το δημαρχιακό μέγαρο σε κτίριο του δήμου, στην οδό Μοναστηρίου.

Παραδέχτηκε ότι ήταν σφάλμα η διαδικασία της μετακόμισης και επίπλωσης του γραφείου του συμπαραστάτη, τόνισε, ωστόσο ότι η περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού δεν είναι τόπος εξορίας.

Εξέφρασε την άποψη ότι ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης είναι ανεξάρτητη αρχή και όχι δημοτική υπηρεσία και πρέπει να βρίσκεται σε απομακρυσμένο χώρο.

Υπογράμμισε, τέλος, ότι εντός των ημερών θα φέρει το θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου.

Κριτική στην αλλαγή του γραφείου για τον συμπαραστάτη άσκησαν στις τοποθετήσεις του οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης, Απόστολος Αγγελόπουλος επισήμανε ότι εάν φύγει από το δημαρχιακό μέγαρο θα χάσει την ευελιξία που έχει να μεσολαβεί προσωπικά στις υπηρεσίες και την άμεση επαφή με τον πολίτη.

Πρόσθεσε ότι όλοι σε όλους τους δήμους στην Ελλάδα και σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, ο συμπαραστάτης είναι μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Μπουτάρης σε δημοτικό σύμβουλο: Τα ματάκια σου μου θυμίζουν έξυπνη αγελάδα

ΒΙΝΤΕΟ από το Pride Parade που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Μπουτάρης: “Ιερά Εξέταση” ο Αμβρόσιος και ο Σεραφείμ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ