Δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, (στήσαμε … αυτί) και καταγράψαμε το παρασκήνιο από το σύντομο περίπατό του στα περίπτερα της ΔΕΘ.Δείτε τις φωτογραφίες:Χαμογελαστός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με όποιον από τους θεσσαλονικείς τον πλησίασαν. Ο γκριζομάλλης κύριος στη φωτογραφία του είπε: «Πρόεδρε, όταν γίνεις πρωθυπουργός μην γίνεις σαν τους άλλους και μας ξεχάσεις». Κι ο Αλέξης Τσίπρας του απάντησε «αυτό δεν πρόκειται να το κάνω εγώ».
Λίγο αργότερα, ο άντρας με την άσπρη μπλούζα που βλέπετε στη φωτογραφία, ο οποίος κρατούσε μια μπλε πλαστική σακούλα, επιχείρησε με γρήγορες κινήσεις να πλησιάσει τον Αλέξη Τσίπρα. Οι κινήσεις φάνηκαν ύποπτες στους αστυνομικούς που συνοδεύουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον πλησίασαν. «Μην ανησυχείτε μαζί του είμαι» τους είπε και ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τι θέλει: «θέλω να σου πω πρόεδρε ότι σε στηρίζω», και το «επεισόδιο» έληξε εκεί.
Αργότερα, και ενώ ο κ. Τσίπρας με τη συνοδεία του πέρασαν δίπλα από φίλους του ΠΑΟΚ, αποκαλύφθηκε ότι αν και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖ παραμένει … πράσινος: «πρόεδρε από τον ΠΑΟΚ έλα», φώναξε ένας από τους φίλους του ΠΑΟΚ, για να του απαντήσει κάποιος από τη συνοδεία Τσίπρα: «ο πρόεδρος είναι ΠΑΟ!». 
Τι είπαν στον Τσίπρα;
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
3 ώρες πριν
Μπορεί ο Μαδούρο να αντέξει τον αποκλεισμό του Τραμπ; Τι θα χρειαστεί η Ουάσινγκτον για να τον ανατρέψει
4 ώρες πριν
Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ: Η νέα οικογενειακή φωτογραφία για τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες του 2025
4 ώρες πριν
Ύπνος: Η απλή βραδινή ρουτίνα για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από το κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα
9 λεπτά πριν
ΟΗΕ: Την εκλογή του νέου ύπατου αρμοστή για τους Πρόσφυγες Μπαρχάμ Άχμεντ Σαλίχ χαιρέτησε ο Αντόνιο Γκουτέρες
13 λεπτά πριν
Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες: Ακόμη πιο κοντά σε διέξοδο για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
ENIKOS NETWORK
Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας η γρίπη στην Ελλάδα-Μέτρα προστασίας από τον ΕΟΔΥ