Τι είπαν Παπούλιας-Χατζηδάκης

Τι είπαν Παπούλιας – Χατζηδάκης 

Τα χρονοδιαγράμματα, τα τοποδιαγράμματα, “την προσπάθεια που κάνουμε, διότι είμαστε πια σε μια φάση συγκομιδής” παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Ο υπουργός είπε στον Κάρολο Παπούλια ότι “είμαστε στην τελική ευθεία για τους αυτοκινητόδρομους”, ότι  “στα δημόσια έργα το πρόβλημα είναι ότι ο τεχνικός κόσμος υφίσταται το ζήτημα της ρευστότητας και κάνουμε μια προσπάθεια να στηρίξουμε και από το ΕΣΠΑ” και πως “τώρα διαπραγματευόμαστε με τις τράπεζες”.

“Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων δείχνει κάποιο ενδιαφέρον;” ρώτησε ο Κάρολος Παπούλιας.

“Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα θα συμβάλει αλλά, παράλληλα, πρέπει να εγκρίνει την τροποποίηση των συμβάσεων και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  Και είναι τέσσερις γενικές διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που εμπλέκονται σ’αυτή την ιστορία, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, 43 Τράπεζες ελληνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς, πλήθος δικηγόρων. 

Αλλά, εν πάση περιπτώσει δεν  μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια επιτυχώς για να μπουν, χωρίς καθυστέρηση, οι μπουλντόζες. Γιατί αυτό το πράγμα θα συμβολίσει, σε κάποιο βαθμό, και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας”, απάντησε ο κ. Χατζηδάκης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ