Τι αποκάλυψε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για τη συνάντησή του με τους δύο στρατιωτικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που πέρασε το κατώφλι των φυλακών υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης και συναντήθηκε με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται εκεί για 75η μέρα.

«Το φρόνημά των δύο στρατιωτικών είναι υψηλό και περνούν με αξιοπρέπεια την κατάσταση που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην εκπομπή του Ε «Live News.

«Τους μετέφερα την αγάπη των Ελλήνων πολιτών αλλά και την στήριξη της Ευρώπης. Τους έκανα γνωστή την ομόφωνη απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για την αποφυλάκισή τους και την στήριξη που υπάρχει και από την Ε.Ε προς τα πρόσωπά τους.

Ακόμη τους επεσήμανα ότι θα συνεχιστούν με τη συναίνεση όλων των δυνάμεων, οι προσπάθειες να απελευθερωθούν, καθώς αυτή τη στιγμή κρατούνται παράνομα. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να μείνει ψηλά στην ευρωπαϊκή ατζέντα η αποφυλάκιση τους» πρόσθεσε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι έμεινε μαζί τους μιάμιση ώρα, ενώ είχε και 45λεπτη συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών.

Δείτε το βίντεο του Ε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ