Tι απαντά ο Μεϊμαράκης στον ΣΥΡΙΖΑ

«Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, απαντώντας στο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια είχε επισημάνει ότι είναι στις προθέσεις του να συζητηθεί σε σύντομο χρόνο, η υποβληθείσα πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με το πώς έφτασε η χώρα στο Μνημόνιο. Άλλωστε η Βουλή δρα ανοιχτά και δημοκρατικά και όλοι οι βουλευτές επιθυμούν να γίνει μια τέτοια συζήτηση ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες», τονίζει το Γραφείο Τύπου της Βουλής.

Η ανακοίνωση αυτή εκδόθηκε με αφορμή δήλωση του βουλευτή και γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, ο οποίος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε πως αν η συζήτηση για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δεν προσδιοριστεί σύντομα το κόμμα του θα προβεί σε πρόταση μομφής στο πρόσωπο του προέδρου της Βουλής.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Βουλής ο «πρόεδρος της Βουλής δεν λειτουργεί υπό το κράτος του εκβιασμού. Εάν αληθεύει ότι ο κ. Βούτσης έχει κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση και ο ΣΥΡΙΖΑ την υιοθετεί, ας πραγματοποιήσει την απειλή του».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ