Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μπογιές στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Στράτoυ Σιμόπουλου

Μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, πέταξαν μπογιές στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος.

«Πρωί-πρωί σήμερα, αντί για κάλαντα, δέχθηκα «Χριστουγεννιάτικη» επίσκεψη με μπογιές, στο σπίτι μου μάλιστα, από μέλη της αυτοαποκαλούμενης Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε την ευθύνη με μία προκήρυξη – επίθεση στο κράτος δικαίου», τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος.

Ο κ. Σιμόπουλος προσθέτει πως «η δημοκρατία, την οποία και υπηρετώ με συνέπεια, δεν τρομοκρατείται και προσωπικά δεν πτοούμαι». «Την προηγούμενη φορά ήρθαν στο γραφείο μου πάλι Χριστούγεννα, ενώ νοσηλευόμουν με covid» καταλήγει.

Δείτε εικόνες από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Στράτος Σιμόπουλος

Όπως αναφέρουν τα μέλη της αυτοαποκαλούμενης Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση έγινε ως μια «ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης» για τον «αναρχικό πολιτικό κρατούμενο Θάνο Χατζηαγγέλου, που βρίσκεται στην έβδομη ημέρα απεργίας πείνας και δίψας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ