Θεσσαλονίκη: Δίπλα- δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης παρακολούθησαν την παρέλαση – Αμηχανία και βλέμματα σε διαφορετική κατεύθυνση

Σε διπλανές θέσεις κάθισαν στις θέσεις των επισήμων που δίνουν το «παρών» στη στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Δίπλα τους επίσης είναι ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας ο οποίος εκπροσωπεί τον Πρωθυπουργό, ο υπουργός Επικρατείας Γιάννης Μπρατάκος, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο επικεφαλής των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, βουλευτές κ.α.

Αίσθηση προκαλεί η «γλώσσα του σώματος», καθώς οι κ.κ. Κασσελάκης και Ανδρουλάκης κοιτούν σε διαφορετική κατεύθυνση με εμφανή αμηχανία.

Με τη στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στην οποία συμμετέχουν και πολιτικά τμήματα κορυφώνονται σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις του τριημέρου για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ, την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την εορτή του πολιούχου Αγίου Δημητρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ