“Θερμό” επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Ράπτη-Κοτζιά για τον Καμμένο – ΒΙΝΤΕΟ

Άγριος καβγάς εκδηλώθηκε ανάμεσα στον τέως ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά και τη βουλευτή της ΝΔ Έλενα Ράπτη στο καφενείο της Βουλής, με αφορμή την ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Ολομέλεια για το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1. 

“Σας παρακαλώ δυναμώνετε λίγο τον ήχο της τηλεόρασης για να ακούσουμε;” ζήτησε η Έλενα Ράπτη από έναν αστυνομικό όταν ο κ. Καμμένος ανέβηκε στο βήμα, με τον Νίκο Κοτζιά να αντιδρά: “Κατέβασέ το, δεν θέλω να τον ακούω. Εδώ είναι για τους βουλευτές δεν έχει δικαίωμα να είναι εδώ και να πειράζει την τηλεόραση”.

Η κυρία Ράπτη απάντησε: “Εγώ είμαι βουλευτής, εγώ θέλω να ακούσω τον κ. Καμμένο και εγώ ζήτησα από τον αστυνομικό να δυναμώσει τον ήχο”.

Ο τέως ΥΠΕΞ όμως επέμεινε: “Δεν με νοιάζει, εγώ δεν θέλω να τον ακούσω. Μόνο εσείς θέλετε να τον ακούσετε εδώ. Είμαστε πέντε άτομα και δεν θέλουμε. Κατεβάστε το κυρία Ράπτη”. Ωστόσο, η βουλευτής της ΝΔ δεν υποχώρησε. “Κύριε Κοτζιά, σ’ αυτήν την αίθουσα υπάρχουν τηλεοράσεις και ανέκαθεν ήταν δυνατά για να μπορούν οι βουλευτές να ενημερώνονται και έτσι και θα παραμείνει”.

“Δεν θέλω να τον ακούω, δεν αντέχω να τον ακούω, είστε αναιδής και αυθάδης” είπε ο κ. Κοτζιάς. “Έτσι γίνεται εδώ, έτσι είθισται κι έτσι θα παραμείνει” ανταπάντησε η κυρία Ράπτη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ