Θεοδωρικάκος: Ο θαλασσοδαρμένος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ από τα μαλλιά του πιάνεται

«Ο θαλασσοδαρμένος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τα μαλλιά του πιάνεται» τονίζει σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Τάκης Θεοδωρικάκος, κατηγορώντας ευθέως τον Στέφανο Κασσελάκη για διαστρέβλωση των λεγομένων του σχετικά με το θέμα των Σπαρτιατών.

Θεοδωρικάκος στον Realfm 97,8: Οφείλουμε όλοι να είμαστε προσγειωμένοι – Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε περιδίνηση

Σχολιάζοντας το αίτημα του κ. Κασσελάκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαγραφή του Τάκη Θεοδωρικάκου, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, αναφέρει: «Ενοχλημένος προφανώς από την κριτική που έκανα ότι εκπροσωπεί έναν απολιτίκ λαϊκισμό και δεν γνωρίζει βασικά πράγματα στη χώρα, διαστρεβλώνει αυτά που είπα: Είναι αυτονόητο ότι οι πολιτικές δυνάμεις απευθύνονται στο σύνολο του ελληνικού λαού. Ο ξάδερφός του είπε ότι τους είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Τάκης Θεοδωρικάκος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να θυμηθεί ποιος δεν έβρισκε αίθουσα για να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής για πέντε χρόνια, ποιος δεν ψήφισε την τροπολογία με την οποία έκλεινε ο δρόμος στη Χρυσή Αυγή και ποιος δεν κατέθεσε υπομνήματα για την ακύρωση του κόμματος των Σπαρτιατών.

«Ας κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει το πρόσωπό του, το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα αυτά κι ας σταματήσει τις επιθέσεις και τα ψέματα στη ΝΔ. Την παράταξη που με πράξεις ενώνει τους Έλληνες και προστατεύει την Δημοκρατία από εγκληματικές οργανώσεις», καταλήγει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ