Θεοδωράκης: Ο Γιούνκερ με διαβεβαίωσε ότι δεν μιλάνε για μείωση κατώτατων συντάξεων – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Γιούνκερ είναι φίλος της Ελλάδας», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πριν από λίγη ώρα και συμπλήρωσε ότι του αποκάλυψε σχέδιο ανάπτυξης για την Ελλάδα, 35 δις. ευρώ.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρόσθεσε ότι ο Γιούνκερ τον διαβεβαίωσε ότι μέσα στις προτάσεις των δανειστών προς την ελληνική πλευρά, δεν περιλαμβάνεται μείωση των κατώτατων συντάξεων.

Σχολιάζοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, επισήμανε ότι δεν είναι μυστικό  πως για κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει η επιλογή της χρεοκοπίας και της επιστροφής στη δραχμή.

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού, σημείωσε ότι όταν είχε προεκλεχτεί από τον ελληνικό λαό, ο Αλέξης Τσίπρας, υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός προς το πρόσωπο του, από την Ευρώπη, ενώ τώρα όπως υπογράμμισε υπάρχει απογοήτευση και απουσία εμπιστοσύνης.

 

Δείτε το βίντεο από τον Ant1

 

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Γιούνκερ – ΤΩΡΑ

O Βαρουφάκης δεν βλέπει συμφωνία στο Eurogroup

Νέα πρόταση με δύο βελτιώσεις προς την Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ