Θέλει να επιστρέψει τα 13,7 εκατ. δολάρια ο Κάντας

Θέλει να επιστρέψει τα 13,7 εκατ. δολάρια ο Κάντας

 

Για προσπάθεια επιστροφής στο ελληνικό Δημόσιο των 13,7 εκατ. δολαρίων, έκανε λόγο ο συνήγορος του πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών του Αντώνη Κάντα, Γιάννης Μαντζουράνης, λίγο πριν ο εντολέας του υπουργείου Άμυνας ξεκινήσει την απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς, για τον λογαριασμό που εντοπίστηκε στην Σιγκαπούρη και φέρεται να σχετίζεται με παράνομες αμοιβές για την παραγγελία των υποβρυχίων του υπουργείου Άμυνας.

Ο συνήγορος του πρώην στελέχους του ΥΠΕΘΑ, την περίοδο 1996-2002, δήλωσε έξω από το γραφείο του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, που χειρίζεται την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα, ότι ο κ. Κάντας σκοπεύει να πει «όλη την αλήθεια για τα 14 εκατομμύρια δολάρια που βρέθηκαν σε λογαριασμούς off shore σε τράπεζα της Σιγκαπούρης και του ανήκουν».

Ο Αντώνης Κάντας, που αυτή την ώρα απολογείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, συνελήφθη την Παρασκευή μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο ανακριτής, με αφορμή το λογαριασμό που εντοπίστηκε στη Σιγκαπούρη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ