Τέσσερις υπουργούς “κατηγορεί” ο Πετράκος για το θέμα Παναρίτη

Ευθύνες και στους τέσσερις υπουργούς που συμμετέχουν στο οικονομικό επιτελείο για την επιλογή της Έλενας Παναρίτη καταλόγισε ο Θανάσης Πετράκος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm επισημαίνοντας ότι η επιλογή Παναρίτη προσβάλλει τους ψηφοφόρους, τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αντίθεση είναι προφανής. Διότι η κυρία Παναρίτη εκφράζει μια νεοφιλελεύθερη, φιλομνημονιακή πολιτική. Δεν είναι δυνατόν να είναι και να συμμετέχει με κάποιο, οποιοδήποτε τρόπο σε μια θέση ευθύνης και να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Προσβάλλει τους ψηφοφόρους, τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μια τέτοια επιλογή.

Δεν έχει καμία σχέση η αντίδραση, σε ό,τι με αφορά τουλάχιστον, με τον υπουργό Οικονομικών. Γιατί η ευθύνη βαραίνει και τους τέσσερις του οικονομικού επιτελείου. Εννοώ τους τέσσερις υπουργούς που συμμετέχουν, που έχουν τη βασική ευθύνη. Σωστά (ερωτ: εννοείτε την ομάδα διαπραγμάτευσης – Δραγασάκη, Τσακαλώτο, Σταθάκη και Βαρουφάκη;). Δεν είναι αυτοτελή προσωπικό. Για να είμαστε απολύτως σαφείς», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Σημείο τομής ο Ιούνιος

Αποφασίστηκε η “θυσία” της Παναρίτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ