Τελεσίγραφο Σαμαρά στους υπουργούς που δεν πάνε στη Βουλή

Τελεσίγραφο Σαμαρά στους υπουργούς που δεν πάνε στη Βουλή

Την οργή του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, προκάλεσαν οι συνεχείς απουσίες υπουργών από τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου. «Είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ξέρουν τι σημαίνει αυτό» είπε ο κ. Σαμαράς σε συνεργάτες του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες, μόλις μια επίκαιρη ερώτηση απαντήθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, που παραβρέθηκε στη Βουλή κι άλλη μία με καθυστέρηση από τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, ενώ η συζήτηση των υπόλοιπων ερωτήσεων αναβλήθηκε.

Η απουσία υπουργών από τα έδρανα της Βουλής προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης, όπως του γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, ο οποίος εξέφρασε τη δυσφορία του «για τη συνεχιζόμενη απουσία υπουργών».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK