Τατσόπουλος:Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με συμπάθεια τη 17Ν

Τατσόπουλος:Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με συμπάθεια τη 17Ν

 

«Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων», εννοώντας τα μέλη της 17 Νοέμβρη, δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Φαντάζομαι ότι υπάρχουν από τις ίδιες τους τις δηλώσεις. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κυρίαρχη αντίληψη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εντελώς περιθωριακή αντίληψη. Υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στη ΝΔ που πιστεύουν ότι πρέπει να πάμε να απελευθερώσουμε την Πόλη. Δεν σημαίνει ότι είναι κυρίαρχη αντίληψη αυτή» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ο κ. Τατσόπουλος χαρακτήρισε δολοφόνους τα μέλη της 17 Ν λέγοντας:

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκονται στη φυλακή για τις ιδέες τους, βρίσκονται στη φυλακή επειδή σκότωσαν 23 ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι μπήκαν στη φυλακή ως δολοφόνοι και όχι ως αγωνιστές, και όχι ως μέτοχοι επαναστατικής δράσης που είπε ο κ. Ραγκούσης και σηκώθηκε η τρίχα όλων».

 

Αναφερόμενος στην εφημερίδα Αυγή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Σε ένα κομματικό έντυπο όπως η Αυγή μπορεί να υπάρχουν κείμενα ευτυχέστερα ή ατυχέστερα, κείμενα που μπορεί να εκφράζουν την κυρίαρχη κίνηση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και απόψεις που μπορεί να ακούγονται πολύ περιθωριακές. Το ίδιο έγινε και στο συνέδριο το καλοκαίρι. Δεν νομίζω ότι επειδή ένα κείμενο αναδημοσιεύτηκε στην Αυγή  σημαίνει ότι εκφράζει και τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ