Τατσόπουλος: Δεν παραιτούμαι

Τατσόπουλος: Δεν παραιτούμαι

 

Τη διαβεβαίωση ότι δεν παραιτείται έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, στη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM. «Εγώ δεν παραιτούμαι, διότι πιστεύω ότι κάνω καλό στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πιστεύω ότι καταστρέφω τον ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο: Πιστεύω ότι εκφράζω τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε ο ίδιος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο δημοκρατικό κόμμα. «Είναι ένα από τα πιο δημοκρατικά κόμματα σε επίπεδο ανοχής των διαφορετικών απόψεων. Απλώς, αναπτύσσονται νοσηρά φαινόμενα, τα οποία – γνώμη μου είναι – πρέπει να αντιμετωπιστούν εν τη γενέσει τους. Δηλαδή, πρέπει να αντιμετωπιστούν, πριν θεριεύσουν και, κυρίως, πριν γίνουν η κυρίαρχη άποψη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την επίθεση που δέχθηκε από τον Βασίλη Μουλόπουλο, ο κ. Τατσόπουλος τόνισε: «Θέλω να οδηγήσω, λοιπόν, τη σκέψη όλων στο πως μπορεί να επιβληθεί μία στρατηγική σε ένα οποιοδήποτε κόμμα, που τυχαίνει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή, σε μία τακτική αντιπαράθεσης, η οποία βάζει μέσα στο σακί οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με τις απόψεις του κόμματος και λέει ότι η άποψη του κόμματος είναι πως όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι οπωσδήποτε εναντίον μας. Και όχι μόνο ιδεολογικά, αλλά είναι και σε εντεταλμένη υπηρεσία. Γράφει εναντίον μας, γιατί έχει πληρωθεί, για να το κάνει αυτό και όχι, γιατί δεν μας γουστάρει.

Να δούμε σε τι αδιέξοδα μας οδηγεί αυτή η λογική;».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ