Τασούλας: Το 2021 είναι η χρονιά της ελπίδας και της ελευθερίας

Κάλεσμα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες “να απολαύσουν αυτή την πρωτόγνωρη γοητεία ευθύνης και ελευθερίας που τους χαρίζει η εξασφάλιση της υγείας τους με αυτόν τον εμβολιασμό”, απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο οποίος εμβολιάσθηκε για τον κορονοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο κ. Τασούλας σημείωσε πως “τo 2020 ξεκίνησε με μία απροσδόκητη αγωνία, που μετατράπηκε σε φόβο και που κατέκλυσε όλο τον κόσμο. Μία πρωτόγνωρη πανδημία απ’ αυτές που εμφανίζονται κάθε 100 χρόνια σκόρπισε απελπισία, φόβο και άλλαξε τις ζωές όλου του κόσμου και στη χώρα μας. Κλείνοντας το 2020 την αγωνία και τον φόβο, τη διαδέχεται η ελπίδα. Η επιστήμη, η συνεργασία και η λογική κέρδισαν το στοίχημα και τώρα απομένει σε όλους εμάς μία πρωτόγνωρη γοητεία. Η γοητεία της ευθύνης να αλλάξουμε τη ζωή μας”.

Όπως υπογράμμισε, “όσο περισσότεροι εκμεταλλευτούμε και αξιοποιήσουμε αυτή τη συνεργασία επιστήμης και λογικής τόσο πιο ισχυρή θα είναι η αντεπίθεση της υγείας έναντι αυτής της πανδημίας. Το 2021 είναι η χρονιά της ελπίδας και της ελευθερίας” και σημείωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό που μετέχει σε αυτή την προσπάθεια.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.