Τα “συγχαρητήρια” του Αντώναρου στην Γεωργαντά

Συγχαρητήρια στην Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ και υποψήφια ευρωβουλευτή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τις θέσεις της αναφορικά με το έλλειμμα της χώρας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τα “συγχαρητήρια” του Αντώναρου στην Γεωργαντά

 

Συγχαρητήρια στην Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ και υποψήφια ευρωβουλευτή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τις θέσεις της αναφορικά με το έλλειμμα της χώρας, δίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος εξηγεί ποια είναι η αλήθεια που πρέπει να πρεσβεύει η ΝΔ για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

 

“Συγχαρητήρια στην κ. Γεωργαντά για την τεκμηρίωση με την οποία προβάλλει τα επιχειρήματά της για του φούσκωμα του ελλείμματος. Να θυμίσουμε τη θέση μας: το έλλειμμα “φουσκωσαν” τεχνητά σε 15% ο Παπακωνσταντίνου και ο υπόδικος επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Γεωργίου. Όλα τα σχετικα στοιχεία περιλαμβάνονται αναλυτικά στο βιβλιαράκι που εξέδωσε το 2011 ο Γιάννης Παπαθανασίου. Αυτή είναι η αλήθεια που ΠΡΕΠΕΙ να πρεσβεύει μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας” έγραψε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή.

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.