Τα συγχαρητήρια της Κουντουρά στους… πρωταθλητές – ΦΩΤΟ

Την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών η οποία κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωφών υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο της η Έλενα Κουντουρά.

Η αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές της ��μάδας για την κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και εκείνοι με τη σειρά τους την ευχαρίστησαν για την έως τώρα ουσιαστική στήριξή της, ενώ της δώρισαν τη φανέλα της ομάδος.

Μετά το τέλος της συνάντησης η Έλενα Κουντουρά δήλωσε:

«Αυτή η διπλή επιτυχία, δεύτερη χρονιά πρωταθλητές, είναι ένα μεγάλο δώρο που μας έκαναν. Ήμασταν και είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε, οι επιτυχίες των παιδιών μας κάνουν πολύ υπερήφανους. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δίπλα τους, ιδιαίτερα όταν είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο και φέρνουν τέτοιες επιτυχίες που προβάλλουν τη χώρα μας διεθνώς. Θα είμαστε και την επόμενη χρονιά κοντά τους ακόμη πιο δυναμικά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Ο πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών Κωνσταντίνος Γαργάλης ανέφερε:

«Η διοργάνωση αυτή, το Champions League κωφών, είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κατακτήσαμε για δεύτερη φορά, όμως δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα . Αυτή τη χρονιά υπήρχαν αρκετά αγωνιστικά και περισσότερο οικονομικά προβλήματα όμως τα ξεπεράσαμε χάριν της βοήθειας της κας Κουντουρά. Χωρίς τη στήριξή της αμφιβάλω αν θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε πολύ περισσότερο δε, να κατακτήσουμε το Champions League . Η στήριξη αυτή μας έδωσε την υποχρέωση ουσιαστικά να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και για του χρόνου. Ευχαριστούμε πολύ».

Διαβάστε επίσης

Ποιος πρώην υπουργός έτρεξε στον ημιμαραθώνιο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ