Σύσκεψη στο Μαξίμου για την υγεία – Στο επίκεντρο η προετοιμασία ΠΝΠ

Ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς δέχθηκε την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπο Λαλούση, ο οποίος τον ενημέρωσε για την περιοδεία του στη Θράκη.

Επίσης ο κ. Σαρμάς συγκάλεσε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των υπουργών Επικρατείας Βασίλειο Σκουρή, Οικονομικών Θεόδωρο Πελαγίδη, Υγείας Αναστασία Κοτανίδου και υπηρεσιακούς παράγοντες. Θέμα της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία πράξεων νομοθετικού περιεχομένου για επείγοντα θέματα της υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα ζητήματα για τα οποία χρειάζεται ρύθμιση, μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, είναι η πιθανή παράταση παραμονής στο ΕΣΥ εργαζομένων που έχουν συμπληρώσει τα χρόνια για συνταξιοδότηση αλλά παραμένουν στο σύστημα , έως 30/6.

Επίσης, μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου αναμένεται να γίνει παραγγελία αντιικών χαπιών κατά του κορονοϊού.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK