ΣΥ.ΡΙΖ.Α:”τρομοκρατική σύλληψη”

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την σύλληψη του προέδρου του σωματείου εργαζομένων της ελληνικής χαλυβουργίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την σύλληψη του προέδρου του σωματείου εργαζομένων της ελληνικής χαλυβουργίας.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την τρομοκρατική σύλληψη από την αστυνομία του προέδρου των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας, Γιώργου Σιφωνιού», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: “Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους να εκφράσουν ενεργητικά την αλληλεγγύη τους στο συλληφθέντα συνδικαλιστή και στον πολυήμερο ηρωικό αγώνα των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας για το ψωμί και τη δουλειά τους. Η νίκη των απεργών χαλυβουργών θα είναι νίκη όλων των εργαζομένων. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Κανείς μόνος απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης, τρόικας και εργοδοσίας”.       

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.