ΣΥΡΙΖΑ:Ποια εικόνα παρουσίασαν στον κ.Παπούλια;

"Αναρωτιόμαστε ποια ήταν η εικόνα που παρουσίασαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να προχωρήσει σε αυτή τη δήλωση" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με αφορμή τα όσα είπε ο Κάρολος Παπούλιας μετά την επίσκεψή του στο χώρο της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΣΥΡΙΖΑ:Ποια εικόνα παρουσίασαν στον κ.Παπούλια; 

 

“Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια μετά την επίσκεψή του στον προβλήτα της COSCO στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού του Πειραιά να δηλώνει «ότι περίπου 1000 εργαζόμενοι διαβιούν κάτω από καλές συνθήκες εργασίας και είναι ικανοποιημένοι» ” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, μετά την επίσκεψή του στο χώρο της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά.

 

“Αναρωτιόμαστε ποια ήταν η εικόνα που παρουσίασαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να προχωρήσει σε αυτή τη δήλωση, όταν είναι γνωστό ότι οι απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στον προβλήτα της COSCO έχουν καταγγελθεί επανειλημμένα από εργαζόμενους, διεθνείς συνδικαλιστικές οργανώσεις και έχουν απασχολήσει έγκυρα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης”, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.