ΣΥΡΙΖΑ: Στη δημοσιότητα τα τελικά αποτελέσματα για την ανάδειξη προέδρου – Στις 4.024 ψήφους η διαφορά μεταξύ Φάμελλου και Πολάκη

Στη δημοσιότητα έδωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) τα αποτελέσματα στο 100% της ενσωμάτωσης από τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (24/11).

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός συνεχίζει την αδιέξοδη πολιτική που τα πέντε τελευταία χρόνια έχει καταδικάσει οικονομικά την πλειοψηφία της κοινωνίας

Στις εκλογές ψήφισαν 70.152 πολίτες, με τα λευκά και τα άκυρα να αριθμούν τα 652.

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος συγκέντρωσε ποσοστό 49,36% και 34.305 ψήφους, με τον Παύλο Πολάκη να έρχεται δεύτερος με ποσοστό 43,57% και 30.281 ψήφους.

Ακολουθούν με μεγάλη διαφορά ο Νικόλας Φαραντούρης με ποσοστό 5,08% και 3.531 ψήφους και ο Απόστολος Γκλέτσος με ποσοστό 1,99% και 1.383 ψήφους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK