ΣΥΡΙΖΑ: Σποτ για τους εμβολιασμούς με αιχμή κατά Γεωργιάδη

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία το νέο σποτ του κόμματος υπέρ των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού. “Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή”, είναι το κεντρικό μήνυμα του διαφημιστικού σποτ, που περιλαμβάνει και μία “σπόντα” για τον Άδωνι Γεωργιάδη και την φράση του “Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μην σώσεις”.

“Τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία. Βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για το σκοπό αυτό”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση.

Από την αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνουν ότι “από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει. Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη “Ζωή”, καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε”. “Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Το διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε στα social media και ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.