ΣΥΡΙΖΑ: “Κλειδώνουν” οι νέοι τομεάρχες

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε ο απερχόμενος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας χθες στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να γίνουν οι ανακοινώσεις.

“Δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των νέων χρεώσεων, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ακουστούν οι νέοι τομεάρχες. Αλίμονο κι αν οι αλλαγές άρχιζαν και τελείωναν μόνο στον γραμματέα ή τον εκπρόσωπο Τύπου. Μέχρι στιγμής αυτά που ξέρουμε, έχουν μια συγκεκριμένη λογική, έχουν μια φρεσκάδα μέσα τους” τόνισε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της “Καθημερινής” “κλειδώνει η μετακίνηση του Νίκου Παππά σε άλλο τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης, μετά την χθεσινοβραδινή σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με στενούς συνεργάτες του στην Κουμουνδούρου. Οι ζυμώσεις είναι έντονες και δεν αποκλείεται ο πρόεδρος του κόμματος να κάνει έναν νέο γύρο τηλεφωνημάτων στους νέους τομεάρχες εντός της ημέρας. Όπως φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταλήξει στην τελική σύνθεση, αν και η εξίσωση δεν είναι απλή αφού δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να ανοίξει μέτωπο εσωκομματικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ