ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά

Καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις σε επιχειρήσεις της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά. “Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην ανακοίνωσή του.

Η δήλωση Πελώνη

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία” δήλωσε νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστολία Πελώνη.

Χαρδαλιάς: Θρασύδειλα ανθρωπάρια δεν θα μας τρομοκρατήσουν

“Κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια, κάποια θρασίμια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι που είναι αγαπημένο τους χόμπι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν. Θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα αυτά που η ίδια έχει παλέψει πάρα πολύ καιρό να φτιάξει. Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές, αξίες που είτε σαν ενεργοί πολίτες, είτε ως προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν”, είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

“Ένα έχω να πω, ούτε βήμα πίσω. Η τρομοκρατία δεν περνάει”, ανέφερε η σύζυγος του υπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.