ΣΥΡΙΖΑ κατά Πολύδωρα και ΧΑ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Πολύδωρα και ΧΑ

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα, ενώ η Κουμουνδούρου σχολιάζει και τη Χρυσή Αυγή.

«Οι επαναλαμβανόμενοι τραμπουκισμοί της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτουν για μια ακόμη φορά το αποκρουστικό πρόσωπο του ναζισμού και τη βαθιά του έχθρα για τη δημοκρατία. Η ανοχή από την πλευρά της αστυνομίας, καθώς και η πολιτική υποστήριξη που λαμβάνει η Χ.Α από τμήμα του μνημονιακού μπλοκ και της ΝΔ, κρύβονται πίσω από την κλιμάκωση της δράσης της» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Μερικές μέρες μετά την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΚΚΕ και ενώ εξακολουθεί να σιωπά προκλητικά η κυβέρνηση, οι σημερινές δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα στον Real FM, όπως και παλαιότερες δηλώσεις στενών συνεργατών του κ. Σαμαρά περί συνεργασίας ΝΔ και Χ.Α, δείχνουν τα πραγματικά σχέδια της ηγεσίας της ΝΔ.

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία, οι αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να δώσουν μαζί τον αγώνα για την αντιμετώπιση της φασιστικής απειλής και την υπεράσπιση της δημοκρατίας από τους εχθρούς της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ