ΣΥΡΙΖΑ: Η υποκρισία επιβεβαιώνει το δίλημμα της κάλπης

Την ανακοίνωση που είχε εκδώσει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την υπόθεση Καππάτου της ΝΔ επαναδημοσιεύει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «αντί απάντησης τόσο στον κ. Ανδρουλάκη, όσο και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που από χθες αρνούνται να τοποθετηθούν επί της ουσίας και καθυβρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Συγκεκριμένα, παραθέτει τα εξής: «Οι πρακτικές αυτές, ακόμη κι αν βρίσκονται εντός των ορίων της νομιμότητας, πληγώνουν βαθιά τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία. Η Μαξίμου Α.Ε. και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποδεικνύουν καθημερινά ότι προτεραιότητα της πολιτικής τους είναι η εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων».

«Η υποκρισία επιβεβαιώνει το δίλημμα της κάλπης: Ασυδοσία των funds με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή προστασία πρώτης κατοικίας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέο δημοσίευμα

Σήμερα η εφημερίδα «δημοκρατία» αναφέρεται σε δεύτερη υπόθεση κατά την οποία, όπως σημειώνει, ο Δημήτρης Μάντζος λειτούργησε ως δικηγόρος υπέρ fund -του ίδιου με την προηγούμενη υπόθεση, και κατά δανειολήπτη.  Σύμφωνα με τα νέα έγγραφα, πρόκειται για στεγαστικό δάνειο 130.000 ευρώ, του 2005, από την ίδια τράπεζα, ενώ η διαταγή πληρωμής, στην οποία αναφέρεται το όνομα του κ. Μάντζου ως εκπροσώπου του fund, επιδόθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ