ΣΥΡΙΖΑ: Η «βρώμικη δουλειά» ανταμείβεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Μετά την κυνική ομολογία Γεωργιάδη, ότι ορθά επιβραβεύτηκαν μέλη της Εξεταστικής για το έγκλημα των Τεμπών με υπουργικές θέσεις, καθώς έκαναν μια “δύσκολη δουλειά”, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε σήμερα ότι η παρουσία σε μια εξεταστική δεν αποτελεί κριτήριο υπουργοποίησης και εγκάλεσε την Αξιωματική Αντιπολίτευση για “αναπαραγωγή λαϊκισμού” και “κοπτοραπτική δηλώσεων”», αναφέρει  σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνεχίζει:

«Το ένα κυβερνητικό στέλεχος το παραδέχεται πανηγυρικά, το άλλο πάει να το καλύψει, αλλά η αλήθεια παραμένει. Αφορά και στα μέλη της Εξεταστικής και στα κυβερνητικά στελέχη που πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση “μπαζώματος” της αλήθειας για τα Τέμπη», σημειώνει, σχολιάζοντας πως η «”βρώμικη δουλειά” ανταμείβεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν προτίθεται να αλλάξει μεθόδους, προσανατολισμό και στόχους».

«Όσο για τον “λαϊκισμό”, θυμίζουμε ότι είναι πολιτικός όρος και όχι μια “καραμέλα” στη διάθεση της κυβέρνησης, με την προσδοκία ότι θα της δώσει μια εύκολη διέξοδο όποτε αυτή ζορίζεται. Πολύ περισσότερο που η ίδια τον έχει αναγάγει σε επίσημο λόγο της. Η κυβέρνηση επιμένει στην αντιστροφή της πραγματικότητας, συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και με περίσσευμα αλαζονείας, παρά το αποτέλεσμα των εκλογών, πορεύεται σε έναν βαθιά αντικοινωνικό δρόμο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ