ΣΥΡΙΖΑ: Η Βουλή απέλυσε μητέρα δύο ανηλίκων για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου

“Μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1750 ευρώ” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην ανακοίνωσή του, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας “Αυγή”.

“Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΗ, η σύζυγος του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου, Ρεγγίνα Καρρά προσελήφθη στη Βουλή και η πρόσληψη έγινε την τελευταία ημέρα εργασιών της, πριν κλείσει για τις διακοπές του Πάσχα. Υπογράφεται από τον πρόεδρο του σώματος Κώστα Τασούλα. Η Ρ. Καρρά θα παρέχει ανεξάρτητες υπηρεσίες νομικού συμβούλου στο Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Βουλής για ένα έτος και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα 19 Απριλίου 2021 – 18 Απριλίου 2022. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, απολύθηκε εργαζόμενη, η οποία αμειβόταν με μπλοκάκι και 800 ευρώ καθαρά τον μήνα. Η σύμβαση της συγκεκριμένης δικηγόρου έληξε στις 25 Μαρτίου και δεν ανανεώθηκε παρά το ότι υπήρχε θετική εισήγηση του προϊσταμένου της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ