ΣΥΡΙΖΑ: Η συνέχιση των SMS αποτελεί χυδαία κοροϊδία στους πολίτες

Την κατάργηση των SMS για τις μετακινήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

“Μετά την ανατριχιαστική ομολογία του κ. Γεραπετρίτη πως η κυβέρνηση διατηρεί την απαξιωμένη ανοησία των SMS για να «διαπαιδαγωγεί» – προφανώς σε μια κουλτούρα επιτήρησης – τους πολίτες που έξι μήνες κάνουν θυσίες με το λοκνταουν για να τις χαραμίζει με την ανικανότητα της η κυβέρνηση της ΝΔ, το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να τερματίσει σήμερα κιόλας την υποχρέωση SMS για να βγει κάποιος μια βόλτα στις γιορτές του Πάσχα” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του.

“Η συνέχιση των SMS αποτελεί χυδαία κοροϊδία στους πολίτες, δεδομένου ότι στις 15 Μαΐου θα τα σταματήσουν μόνο και μόνο για χάρη των τουριστών, ασχέτως επιδημιολογικών δεδομένων. Όσο για τον αυτόκλητο «παιδαγωγό» των πολιτών, ας διεκδικήσει πρώτα μια φορά την ψήφο των πολιτών και μετά να συμπεριφέρεται σαν ιεροδιδάσκαλος της δεκαετίας του ‘60 και να κρίνεται από τους πολίτες” τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ