ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Η παραδοχή Μητσοτάκη είναι ακόμη μια ανατριχιαστική πινελιά στον καμβά της αδιανόητης συγκάλυψης που επιχειρεί η κυβέρνηση

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

«Η σημερινή παραδοχή του κ. Μητσοτάκη, πως η Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών έγινε μόνο για τα “μάτια του κόσμου”, είναι μια ακόμη ανατριχιαστική πινελιά στον καμβά της αδιανόητης συγκάλυψης που επιχειρεί η κυβέρνηση», τονίζουν από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως υπογραμμίζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, «ο πρωθυπουργός σημείωσε πως δεν περίμενε κανείς από μία Εξεταστική στη Βουλή “να βγάλουμε άκρη”. Τότε γιατί έγινε; Τι θα έπρεπε δηλαδή να περιμένουν οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά γενικότερα κι όλοι οι Έλληνες πολίτες; Κι αφού από την Εξεταστική Επιτροπή “δεν βγαίνει άκρη”, γιατί δεν αφήνουν τη Δικαιοσύνη να το κάνει;».

«Δεν νομίζω ότι περίμενε κανείς από μία εξεταστική στη Βουλή, αν δει κανείς το κλίμα το οποίο επικράτησε στην κοινοβουλευτική συζήτηση, ότι θα μπορέσουμε πραγματικά να βγάλουμε άκρη. Και βέβαια η δική μας δουλειά, η δουλειά της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Ότι τα τρένα μας θα είναι πραγματικά σύγχρονα και ασφαλή», είπε, μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός για τα Τέμπη, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ