ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Παναγιωτόπουλου: Έχει δοθεί εντολή στον στρατό να φροντίζει και για την εσωτερική ασφάλεια;

Να απαντήσει ο Πρωθυπουργός, εάν έχει δώσει εντολή στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ώστε ο στρατός να φροντίζει και για την εσωτερική ασφάλεια, καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχετική ανακοίνωση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως “ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πριν λίγες μέρες πάγωσε μόνος του για δύο ώρες τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία μέχρι να τον συνεφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, χθες μας ενημέρωσε πως έχει λάβει εντολή ο στρατός να φροντίζει εκτός από τη φύλαξη των συνόρων της χώρας και για την εσωτερική ασφάλεια!”.

Συνεχίζοντας, από την Κουμουνδούρου σημειώνουν: “Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να ήταν έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος στο Παρίσι την τελευταία φορά που ο στρατός «μεριμνούσε» για την εσωτερική ασφάλεια και να έχει ξεχάσει, αλλά τώρα οφείλει να πει ξεκάθαρα: Έχει δώσει ο ίδιος τέτοια εντολή στον Υπουργό του, όπως ανατριχιαστικά ανακοίνωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος στη Βουλή;”.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, “εάν ναι, τα πράγματα είναι σοβαρά. Εάν όχι, να τον διαψεύσει το γρηγορότερο, γιατί παρόμοιες δηλώσεις αποτελούν κίνδυνο για την ίδια τη Δημοκρατία μας”.

Νωρίτερα χθες, μιλώντας στη Βουλή και απαντώντας στον Κυριάκο Βελόπουλο, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε μεταξύ άλλων πως “το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει επί πλέον βάρος και όποια ευθύνη χρειαστεί, προκειμένου να προασπίσουμε την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων αλλά και την εσωτερική ασφάλεια. Αυτό μας ζητήθηκε, αυτό κάνουμε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ