ΣΥΡΙΖΑ για Χειμάρα: «Τρεις μέρες κράτησε η δήθεν δικαίωση» – «Λίγη ντροπή δεν βλάπτει» απαντάει η ΝΔ

Ανακοίνωση για την μη υποψηφιότητα του Θέμη Χειμάρα με την ΝΔ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναρωτιέται «τι θα κάνει με τις άλλες γαλάζιες ακρίδες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης;». «Λίγη ντροπή δεν βλάπτει» απάντησε η Νέα Δημοκρατία.

ΣΥΡΙΖΑ: Τρεις μέρες κράτησε η δήθεν δικαίωση Χειμάρα – Τι θα κάνει με τις άλλες γαλάζιες ακρίδες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης;

«Ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σχολιάζει: «Προφανώς μετά τις αντιδράσεις και το νέο άδειασμα των Αρχών, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα».

«Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ “καθάρισε” για χρέη 2 εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια», υπογραμμίζει.

«Θα τους διατηρήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης; Έτσι φαίνεται…Αλλιώς θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των “Πάτσηδων” και των “γαλάζιων ακρίδων”», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα Δημοκρατία: Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

«Θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όταν έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr. Villa “των 2.000 τη νύχτα” με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα αφήναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ