ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετη η ΝΔ για τις σχέσεις με τα κυκλώματα εκβιαστών

“Η Νέα Δημοκρατία και ο Κ.Μητσοτάκης είναι έκθετοι απέναντι στον ελληνικό λαό για τις σχέσεις με τα βρώμικα κυκλώματα εκβιαστών” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

“Τα νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα το δημοσίευμα της εφημερίδας “Έθνος” αναφορικά με τις οικονομικές δοσοληψίες της Νέας Δημοκρατίας με τον κατηγορούμενο για εκβιασμούς, Τ. Μαυρίκο, αφήνουν πολλαπλά εκτεθειμένο το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη. Με τις δε απαντήσεις που δίνουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι οικονομικοί διευθυντές της ΝΔ αποφεύγουν επιμελώς να απαντήσουν για το πάρε-δώσε του κόμματος τους με τον Τ. Μαυρίκο.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κ.Μητσοτάκης είναι έκθετοι απέναντι στον ελληνικό λαό για τις σχέσεις με τα βρώμικα κυκλώματα εκβιαστών. Με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων αγόραζαν τις υπηρεσίες του κ.Μαυρίκου και της συμμορίας του δείχνοντας το χειρότερο πρόσωπο μιας διεφθαρμένης εξουσίας” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

“Ο αγώνας για την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς, τις οποίες έχει πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός, θα φτάσει μέχρι το τέλος”.

Διαβάστε επίσης

Καυγάς Παππά – Άδωνι στο Twitter για το κύκλωμα των εκβιαστών – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.