ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κάνετε ούτε για αγροφύλακας

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κάνετε ούτε για αγροφύλακας

Έντονο φραστικό επεισόδιο στη συνεδρίας της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ανάμεσα στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη.

Αφορμή, στάθηκε η παραδοχή του Ν. Δένδια, ότι αρνήθηκε ραντεβού με τον βουλευτή κ. Στάθη Παναγούλη, «επειδή δεν του άρεσαν όσα εκείνος είπε στη Βουλή».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε αποστείλει επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, επισημαίνοντας «σε τι κατήφορο θα οδηγηθεί ο κοινοβουλευτισμός, αν επικρατήσει η αντιδημοκρατική άποψη του κ. Δένδια».

Από την πλευρά του, κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε όλα τα στοιχεία της επιστολής που ο κ. Στάθης Παναγούλης έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Μεϊμαράκη.

Ο διάλογος Υπουργού – Βουλευτή στην Επιτροπή εξελίχθηκε σε επεισόδιο με εκατέρωθεν διαξιφισμούς όπως «αθλιότητες» και «δεν κάνετε για υπουργός, ούτε καν για δραγάτης (αγροφύλακας) στο νησί Οθωνοί, βορειοδυτικά της Κέρκυρας» .

Ακολουθεί η επιστολή που έστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Παναγούλης, στον κ. Μεϊμαράκη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ