ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή ονόματος, λογοτύπου και δομών στο ερωτηματολόγιο Κασσελάκη

Την επόμενη σελίδα στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να γράψει ο Στέφανος Κασσελάκης που ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να τοποθετηθούν στο iSYRIZA για μία πληθώρα θεμάτων ανάμεσα τους και την ταυτότητα και το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ, Γιώργος Κακουλάκης – «Το κόμμα αποτελεί νεκρό πολιτικό οργανισμό»

Με ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο «γιατί ο νέος κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει σε εσάς». «Θα αλλάξουν πάρα πολλά στον νέο ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει με το συνέδριό μας, την επόμενη εβδομάδα», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις βρίσκονται και αν τα μέλη του κόμματος επιθυμούν την αλλαγή λογότυπου ή την αλλαγή του ονόματος. Ταυτόχρονα υπάρχουν ερωτήσεις για την αποτελεσματικότητα της σημερινής δομής του ΣΥΡΙΖΑ και αν είναι ικανοποιημένα τα μέλη από την ανταπόκριση των οργάνων του κόμματος. Επιπλέον φαίνεται ότι τίθεται επί τάπητος και το ταυτοτικό θέμα του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αυτοπροσδιοριστεί ως Κεντροαριστερά ή ως Αριστερά;». Αυτή είναι μία ακόμη ερώτηση προς τα μέλη.

ΣΥΡΙΖΑ: Χάνει την θέση του υπερσυντονιστή ο Πολάκης

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ειδικά αυτή η τελευταία ερώτηση κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική για τις εξελίξεις, καθώς φαίνεται η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να επεξεργάζεται εάν θα πρέπει να παραμείνει στην «οικογένεια» της ευρωπαϊκές Κεντροαριστεράς μετά τις ευρωεκλογές ή θα πρέπει να ακολουθήσει μία άλλη πορεία.

«Αναβρασμός» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις… ρωγμές: Δυσφορία για τον Παύλο Πολάκη – Οι εισηγήσεις που δέχεται ο Κασσελάκης

«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει στα μέλη και τους φίλους του. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελείται από τους καλύτερους μιας κοινωνίας που θέλει ένα καλύτερο αύριο. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένος, με τη γνώση των τεχνοκρατών του και την ψυχή των αγωνιστών του. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συντεταγμένος και ομόψυχος. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δε θα διανοείται να σκεφτεί ούτε λεπτό αν θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που διεκδικούν ίσα δικαιώματα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και συνέχισε: «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κοστολογημένο πρόγραμμα για όλα. Την ακρίβεια και τη στέγη, τη φορολογία και την επιχειρηματικότητα, την εργασία, το αγροτικό, την υγεία, την ανάπτυξη, την παιδεία σε όλους τους βαθμούς, την έρευνα. Και δε θα φοβάται να αγγίξει θέματα «ταμπού», όπως οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας και ο εκσυγχρονισμός της στρατιωτικής θητείας».

«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο προοδευτικός φορέας μέσω του οποίου το ελληνικό Κράτος θα ανασυγκροτηθεί, θα γιατρέψει τους λαβωμένους από τη ΝΔ θεσμούς του, θα υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη, την ελευθεροτυπία, την ασφάλεια του πολίτη και τα εθνικά μας συμφέροντα. Η Ελλάδα θα γίνει επιτέλους Κράτος Δικαίου», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι Έλληνες θα έχουν πια ίσες ευκαιρίες ώστε να διεκδικήσουν τα όνειρά τους. Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ τη συμβολή σας. Λίγο από τον χρόνο σας σήμερα για να κερδίσουμε ολόκληρο το αύριο», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ