Συντροφικά “καρφιά” από Βέττα: Είμαι από αυτούς που μάλλον δεν είχαν το δικαίωμα να προβληματίζονται στον χώρο τους – ΒΙΝΤΕΟ

Τα βέλη του προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και σε όλους όσοι επιβάλλουν κομματική προσήλωση απαγορεύοντας κάθε προβληματισμό, έστρεψε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Δημήτρης Βέττας.

Αναφερόμενος στην αντίδραση που προκλήθηκε από τη διαφοροποίηση τουλάχιστον δέκα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη διάταξη που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς και τις επιθέσεις που δέχθηκαν από «συντρόφους» τους, ο κ. Βέττας υποστήριξε: «Είμαι από αυτούς που μάλλον δεν είχαν το δικαίωμα να προβληματίζονται στον χώρο τους».

«Θεωρώ τον εαυτό μου αριστερό και δεν ζητώ τίποτα γι’ αυτό, ο προβληματισμός μου ανέφερε ότι η κοινωνία θέλει παραπάνω χρόνο για να προετοιμαστεί και δεν φέρω βάρος γι’ αυτό, αλλά καταλαβαίνω ότι θέλει τόλμη για να προβληματίζεσαι ακόμη και στην Αριστερά» είπε ακόμη ο κ. Βέττας με παρέμβασή του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το επίμαχο νομοσχέδιο.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ