Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο – Οι τελευταίες πληροφορίες για την ατζέντα

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο αύριο, Παρασκευή 14 Ιουνίου, όπως ανέφερε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι για την ατζέντα της συνεδρίασης θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θέματα που θα απασχολήσουν το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου θα αφορούν σε θέματα Οικονομίας, Υγείας και Υποδομών, αλλά και διατάξεις που αφορούν στο εμπόριο.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, ο πρωθυπουργός το Σάββατο θα μεταβεί στην Ελβετία για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη Ειρήνης για την Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου.

Σε ερώτηση σχετικά με τον ανασχηματισμό, ο Παύλος Μαρινάκης υποστήριξε ότι «αύριο θα γίνει το Υπουργικό Συμβούλιο όπως προείπα. Η κυβέρνηση προχωράει το έργο με τη σύνθεση που ισχύει. Ο ανασχηματισμός είναι διαχρονικά αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού, οπότε δεν γνωρίζω κάτι άλλο, ούτε θα μπορούσα να γνωρίζω. Οπότε συνεχίζουμε ως έχουμε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ