Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Αύριο, στις 11.00 το πρωί, συνεδριάζει υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το ΚΥΣΕΑ, στη σκιά των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και των επιπτώσεων του πολέμου.
- Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθεί η αμυντική θωράκιση της χώρας.
- Θα συζητηθεί επίσης η ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ, καθώς και οι πιθανές επιπτώσεις στο μεταναστευτικό, λόγω της αυξανόμενης γεωπολιτικής έντασης.
Αύριο, Δευτέρα 23 Μαρτίου, στις 11.00 το πρωί θα συνεδριάσει, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), στη σκιά των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και των επιπτώσεων του πολέμου.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ αναμένεται να βρεθούν η αμυντική θωράκιση της χώρας, η ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ, καθώς και οι πιθανές επιπτώσεις στο μεταναστευτικό, υπό το βάρος της αυξανόμενης γεωπολιτικής έντασης όπως αυτή διαμορφώνεται τις τελευταίες εβδομάδες μετά την έναρξη πολέμου στη Μέση Ανατολή.
