Συγχαρητήρια Μεϊμαράκη στον Ολυμπιακό

Συγχαρητήρια Μεϊμαράκη στον Ολυμπιακό 

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες, τον προπονητή και τους παράγοντες του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ, μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

“Τα θερμά συγχαρητήρια μου στους παίκτες, την διοίκηση και τους παράγοντες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τη σπουδαία νίκη και την επίτευξη του πολύ δύσκολου στόχου της κατάκτησης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της πρώτης θέσης στην Ευρώπη. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, τέτοιες ευχάριστες ειδήσεις, τέτοιες νίκες που σκορπούν χαρά, υπερηφάνεια και αισιοδοξία τους Έλληνες, σε όλον τον κόσμο, είναι πολύτιμες” επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Μεϊμαράκης.

“Με την νίκη του ο Ολυμπιακός απόδειξε ότι η προσήλωση στο στόχο, η αγωνιστικότητα, το ομαδικό πνεύμα, η αλληλεγγύη και η συστηματική προσπάθεια μπορούν να φέρουν στη χώρα μεγάλες επιτυχίες. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και η διεθνής κοινότητα καθημερινά αναγνωρίζει τα επιτεύγματα της τελευταίας περιόδου για την αντιμετώπιση της κρίσης και την δημοσιονομική της εξυγίανση. Οι νίκες στον αθλητισμό αποδεικνύουν ότι παρά τις πολύ δύσκολες συγκυρίες, η ελληνική κοινωνία όχι μόνο αντέχει, αλλά θέτει δύσκολους στόχους και τους πετυχαίνει. Και πάλι θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας νίκης”, υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Βουλής. 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.