Συγχαρητήρια Λοβέρδου στους επιτυχόντες

Συγχαρητήρια Λοβέρδου στους επιτυχόντες

Τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014 συνεχάρη με δήλωσή του ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

«Σε όσους δεν τα κατάφεραν πρέπει όλοι να θυμίζουμε  (γονείς, συγγενείς  και φίλοι) πως υπάρχει και επόμενη φορά, αλλά και άλλες ευκαιρίες», πρόσθεσε ο υπουργός Παιδείας.

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες εξέφρασε από την Θράκη και ο υφυπουργός, αρμόδιος για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος. «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για χιλιάδες υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων. Οι κοπιώδεις προσπάθειες ετών, τόσο των ίδιων των μαθητών, όσο και των οικογενειών τους ευοδώνονται», δήλωσε.

«Θέλω να απευθυνθώ, όμως, και σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν φέτος. Δεν πρέπει να υπάρχει πικρία και λύπη, καθώς η ζωή δίνει πάντα ευκαιρίες. Με προσπάθεια, πείσμα και θέληση θα έχουν την ευκαιρία για να πραγματώσουν τις προσδοκίες τους», πρόσθεσε ο κ. Δερμεντζόπουλος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ