Συνάντηση του Σαμαρά με τον πρόεδρο της ΔΟΕ
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ είχε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στο σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ο κ. Μπαχ είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό ότι «οι άνθρωποι εκτιμούν ο,τι κάνει».
«Περάσαμε μια απίστευτη κατάσταση, αλλά τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Είμαι πολύ αισιόδοξος», του απάντησε ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
«Τα στοιχεία που βλέπετε αφήνουν υποσχέσεις και νομίζω ότι υπάρχει πολύ θαυμασμός για όσα αυτή τη στιγμή έχουν γίνει. Διότι όλοι γνωρίζουν τις κακουχίες που περνάτε και πως χρειάζεται χρόνος ώστε η σκληρή δουλειά να αποδώσει καρπούς», είπε στη συνέχεια από την πλευρά του ο κ. Μπαχ.